Ο Κύργιος έσπασε τη ρακέτα του, εκτόξευσε καρέκλα και έβρισε τους θεατές! (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ, ο Νικ Κύργιος έσπασε τη ρακέτα του, εκτόξευσε καρέκλα και έβρισε τους θεατές! 

Για μία ακόμα φορά ο Νικ Κύργιος έγινε viral για αρνητικό λόγο. Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός αντιμετώπιζε τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ρώμης, όταν μετά από ένα χαμένο game στο τρίτο σετ έσπασε τη ρακέτα του, εκτόξευσε καρέκλα και έβρισε τους θεατές!

Κι όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν έτσι. Οι θεατές αποθέωσαν τον Κύργιο, φώναξαν ρυθμικά το όνομά του μετά από έναν κερδισμένο πόντο και εκείνος έδειχνε να το απολαμβάνει.

Ο Νορβηγός πήρε το πρώτο σετ και στη συνέχεια ο Κύργιος κατάφερε να κάνει το 1-1. Έτσι, όλα θα κρίνονταν στο τρίτο και τελευταίο σετ. Ο Ρουντ προηγήθηκε με 2-1 στα games και στη συνέχεια ακολούθησε ένα απίστευτο ξέσπασμα από τον Νικ Κύργιο.

Αρχικά, έσπασε τη ρακέτα του, στη συνέχεια εκτόξευσε μία καρέκλα στο κέντρο του κορτ και για κερασάκι στην τούρτα έβρισε τους θεατές. Απευθυνόμενος προφανώς σε κάποια μέλη του προπονητικού τιμ ακούγεται να λέει: "Κάθομαι και δίνω το 100% του εαυτού μου και είναι δύο ηλίθιοι εδώ. Έχω τελειώσει".

Για να διευκρυνίσουμε γιατί έβρισε ο Κύργιος τον κόσμο να αναφέρουμε πως νωρίτερα είχε διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι κάποιοι την ώρα που εκείνος σέρβιρε αυτοί περπατούσαν στις κερκίδες. Κάτι που δεν επιτρέπεται. Ωστόσο, παρά τις συστάσεις που τους έγιναν εκεί συνέχισαν να το κάνουν και έτσι ο Κύργιος ξέσπασε.

Όλα όσα σας περιγράψαμε μπορείτε να τα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν. Το πρώτο είναι από την τηλεοπτική κάλυψη και το δεύτερο με φυσικό ήχο όπου ακούγονται και όσα είπε ο Νικ Κύργιος.