Ο Τσιτσιπάς στους 5 που μπορεί να κερδίσουν τον Ναδάλ!

H ATP δημοσίευεσε αφιέρωμα σύμφωνα με το οποίο στους πέντε παίκτες που μπορεί να κερδίσουν τον Ναδάλ στο Roland Garros είναι ο Τσιτσιπάς.

Στους πέντε παίκτες που μπορεί να κερδίσουν τον Ράφα Ναδάλ στο Roland Garros είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Σύμφωνα με την ... ψηφοφορία των συντακτών της ATP που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ο Έλληνας τενίστας μαζί με τον Φέντερερ, τον Τζόκοβιτς, τον Τιμ και τον Ντελ Πότρο μπορούν να σταματήσουν τον Ισπανό σ' ένα τουρνουά που είναι ο "Βασιλιάς" του με 11 τίτλους. 

Στο θέμα που συνοδεύει κεντρική φωτογραφία του Τσιτσιπά γράφουν για τον Έλληνα τενίστα: «Ο Στέφανος κατάφερε πριν λίγες εβδομάδες να γίνει μόλις ο 3ος παίκτης που κέρδισε τον Ναδάλ στο χώμα στα τελευταία 3 χρόνια. Δείχνοντας πιο δυνατός από ποτέ και όλο και πιο βελτιωμένος σε κάθε τουρνουά που αγωνίζεται, ο Στέφανος έχει αποδείξει πως μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα στις χωμάτινες επιφάνειες.

Έχοντας ήδη έναν ημιτελικό σε Grand Slam, o Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί με διαφορετική νοοτροπία πλέον στο Παρίσι, όπου πέρσι ήταν unseeded αλλά φέτος θα ξεκινήσει από το Νο. 6 του ταμπλό! Αν φτάσει ξανά σε έναν τόσο μεγάλο ημιτελικό και ο Ράφα επιβεβαιώσει με τη σειρά του τα προγνωστικά, οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι».