Εξελίξεις στον ελληνικό πάγκο (πρώτα ονόματα)

Close

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μπορεί να το… ξέκοψε, ωστόσο υπάρχει θέμα. Θέμα σοβαρό. Διότι μπορεί να είπε πως ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραμείνει στο ελληνικό πάγκο ανεξαρτήτως αποτελέσματος κόντρα στην Αρμενία, αλλά ούτε αυτός θα περίμενε αυτή την εικόνα. Η ήττα με 2-3 από τους Αρμένιους σηματοδοτεί εξελίξεις.

Το Sportime και η στήλη Agent Greek έφερε στην επιφάνεια τα πρώτα σενάρια διαδοχής του Άγγελου Αναστασιάδη σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος. Αυτό ήρθε και μάλιστα με τρόπο που δεν μπορεί να είναι αποδεκτός. Εντός έδρας ήττα από την Αρμενία σε αυτόν τον όμιλο, μοιάζει με αυτοκτονία. Οι ελπίδες πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης είναι ελάχιστα. Κοινό μυστικό πως για να μπορέσουμε να τις εξαντλήσουμε αυτές, πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή.
 
Εθνική Ελλάδας 12/6
Αναφέρθηκε το όνομα του Τραϊανού Δέλλα, υπάρχει ένα ακόμα. Αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη. Είναι δύο Έλληνες προπονητές, που ενδεχομένως να μπορούσαν να δώσουν άμεσα λύσεις στην Εθνική ομάδα. Τα ονόματά τους παίζουν εδώ και καιρό για τον ελληνικό πάγκο, μετά την ήττα από την Ιταλία όμως ακόμα πιο… δυνατά. Οι φωνές αλλαγές του Αναστασιάδη αναμένεται να γίνουν κραυγές μετά το στραπάτσο από την Αρμενία. Κυρίως από το εσωτερικό της ίδιας της Εθνικής ομάδας.
 
Δεν θα παρθεί κάποια απόφαση εν θερμώ. Α μη γελιόμαστε όμως. Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο και κυρίως το διάστημα πριν από τα επόμενα παιχνίδια της Ελλάδας. Η επικείμενη πολιτική αλλαγή στον τόπο –ασφαλώς θα παίξει ρόλο κι αυτή, η άθλια αγωνιστική παρουσία της Ελλάδας με τον Αναστασιάδη στον πάγκο και οι αντιδράσεις των ίδιων των παικτών θα φέρουν εξελίξεις. Το ντόμινο αυτών άρχισε από την ήττα (και κυρίως τον τρόπο που ήρθε αυτή) κόντρα στην Ιταλία και πλέον κορυφώνεται.
 
Πολλά οικονομικά περιθώρια δεν υπάρχουν. Δέλλας και Ουζουνίδης αυτή τη στιγμή δεν έχουν ομάδα και είναι μέσα στα πλαίσια που μπορεί να «σηκώσει» η ελληνική ομοσπονδία. Το επόμενο ματς είναι εκτός έδρας κόντρα στη Φιλανδία. Πρόκειται για παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού πλέον. Εκεί η Ελλάδα αν οι συζητήσεις με τους δύο υποψηφίους εξελιχθούν καλά τις επόμενες εβδομάδες, θα πάει με νέο τεχνικό.