ΕΠΟ: Οι FIFA / UEFA δεν έκαναν πίσω για Περέιρα, αντίδραση με αποχώρηση από την πλευρά της ΑΕΚ

Οι FIFA / UEFA δεν έκαναν ούτε... εκατοστό πίσω στο θέμα της παραμονής του Περέιρα και οι σύμβουλοι που πρόσκεινται στην ΑΕΚ αποχώρησαν από το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ, οι επτά σύμβουλοι που είναι φίλα προσκείμενοι στην ΑΕΚ, αποχώρησαν από την συνεδρίαση, εκφράζοντας την αντίδρασή τους για το θέμα αυτό. Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους σύμβουλους και μεταξύ άλλων έμειναν και ο Δημήτρης Αγραφιώτης και ο Μηνάς Λυσάνδρου.
 
Οι FIFA - UEFA μέσω των εκπροσώπων της στο Δ.Σ. ξεκαθάρισαν πως δεν τίθεται καν ζήτημα οποιασδήποτε συζήτησης ή... διαπραγμάτευσης ή ακόμα και ψηφοφορίας. Μάλιστα για την παραμονή του Πορτογάλου (σ.σ. με τους ίδιους οικονομικούς όρους συμφωνίας) οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες είχαν διευκρινίσει πως δεν επρόκειτο να αλλάξει κάτι ενώ το είχαν ψηλά στα θέματα της ατζέντας τους μαζί με τη βία αλλά και τις εμπρηστικές δηλώσεις ποδοσφαιρικών παραγόντων. Για τον Περέιρα πάντως υπήρξαν αντιδράσεις και για το οικονομικό σκέλος σχετικά με το συμβόλαιό του.