Ολυμπιακός: Μαγική... τριπλέτα «δώρο» του Μαρινάκη στην ομάδα πόλο!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με χορηγία Μαρινάκη τους Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς και Μπουλιούμπασιτς. 

Τρεις σπουδαίους παίκτες παγκόσμιας κλάσης απέκτησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έπειτα από παρέμβαση και χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρούνται πλέον ο Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης είχε συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δυο πλάνα  για τη νέα χρονιά για την ομάδα που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης το 2018 και στον τελικό το 2019 και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδωσε το οκ να προχωρήσει σε ακριβές λύσεις έτσι ώστε η ομάδα να είναι και τη νέα χρονιά παρούσα στο Final-8 και να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Σε επικοινωνία που είχαν την Τετάρτη ο Μαρινάκης είπε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη:  «Δώρο από μένα 3 παικταράδες για να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Δε θέλω με τίποτα να διαλυθεί αυτή η ομάδα που γέμισε όλους τους Ολυμπιακούς και όλους τους Έλληνες περηφάνεια! Εγώ είμαι εδώ και θα καλύψω όλα τα έξοδα για τρεις πολίστες παγκόσμιας κλάσης για να είμαστε ξανά πρωταθλητές Ευρώπης. Η ομάδα αυτή άλλαξε την ιστορία του πόλο, θα την αλλάξει και το κολυμβητήριο που θα φτιάξουμε. Προχωρήστε και είμαι δίπλα σας. Στόχος μας ξανά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα». 

Έτσι στον Ολυμπιακό κινήθηκαν αστραπιαία και συμφώνησαν σ' όλα με τους τρεις παίκτες. Ο Γιόκοβιτς είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι αριστερόχειρας και είναι βασικός στην Κροατία. Έχει κερδίσει 3 Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν και στην Προ Ρέκο για πολλά χρόνια. Σπουδαία προσφορά και στη Γιουγκ.

Στην άλλη πλευρά της περιφέρειας ο Ολυμπιακός θα έχει τον Στέφαν Μίτροβιτς. Τρομερός σουτέρ που παίζει και άμυνα και κολυμπάει. Ήταν πρώτος σκόρερ της Φερεντσβάρος και την οδήγησε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα καλύψει το κενό του Γιάννη Φουντούλη. Έχει βγει από τη μεγάλη σχολή της Παρτιζάν.

Ο  Ιβάν Μπουλιούμπασιτς είναι Κροάτης αμυντικός και έρχεται για να καλύψει το κενό του Άντρο Μπούσλιε ο οποίος θα συνεχίσει στη Ρέκο. Ο Ιβάν ήταν στη Μλάντοστ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.