Τέλος η Εθνική Αιγύπτου για Ουάρντα!

Την απομάκρυνση του Αμρ Ουάρντα από την Εθνική της χώρας του αποφάσισαν οι επιτελείς της Ομοσπονδίας Αιγύπτου, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.

Πρόσφατα ο Αμρ Ουάρντα έγινε ξανά πρώτο θέμα στην χώρα του και για αρνητικό λόγο. Συγκεκριμένα όπως είχαμε σημειώσει μέσα από το SDNA,  ο Ουάρντα φέρεται να είναι μπλεγμένος σε νέο ροζ σκάνδαλο, μαζί με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Χασάν και δύο ακόμα Αιγύπτιους ποδοσφαιριστές, αφού όπως μεταφέρουν δημοσιεύματα από την Αίγυπτο κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και λίγη ώρα, τα ΜΜΕ της Αιγύπτου τονίζουν πως πάρθηκε η απόφαση για την απομάκρυνση του Αμρ Ουάρντα από την Εθνική της χώρας του.

Και αυτό διότι τονίζουν πως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αιγύπτου, συναντήθηκε με τον προπονητή της Εθνικής, όπου συζήτησαν για το παραπάνω γεγονός εκφράζοντας τον προβληματισμό τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η απόφαση για την απομάκρυνση του Αμρ Ουάρντα από την Εθνική Αιγύπτου είναι οριστική και όπως υπογραμμίζουν, θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της Ομοσπονδίας, αναφορικά με τον λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση.