Παναθηναϊκός: Άρχισε η συνάντηση Γιαννακόπουλου - Μπακογιάννη για τον Βοτανικό

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί άρχισε στο γραφείο του νέου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη η συνάντηση των ομάδων εργασίας για το πρότζεκτ του Βοτανικού, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ομάδα εργασίας για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό έπιασε δουλειά το πρωί της Παρασκευής (19/07), καθώς λίγο μετά τις 11:00 άρχισε στο γραφείο του νέου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη το meeting μεταξύ των δύο πλευρών, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Παρόντες είναι επίσης, ο γνωστός αρχιτέκτονας, Πέτρος Συναδινός αλλά και οι επίσης γνωστοί αρχιτέκτονες Στέλιος και Ανδρέας Αγιοστρατίτης. Από πλευράς Ερασιτέχνη παρών είναι ο αντιπρόεδρος, Στέφανος Αυγουλέας.

Η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας θα έχει ένα πανηγυρικό τόνο, αλλά αναμφίβολα δεν θα συνοδευτεί από διθυράμβους. Όπως έχουν παραδεχτεί ο Μπακογιάννης και ο Γιαννακόπουλος, τους περιμένει πολλή δουλειά, θα κρατήσουν χαμηλούς τόνους και θέλουν αποτελέσματα το συντομότερο, ώστε να αξιοποιήσουν το momentum που έχει δημιουργηθεί.

Αυτός είναι ο λόγος που οι συνεδριάσεις της ομάδας εργασίας δεν θα διακοπούν καθόλου, παρά μόνο για λίγες μέρες τον Δεκαπενταύγουστο. Η κοινή εντολή του Μπακογιάννη και του Γιαννακόπουλου προς την επιτροπή είναι να φέρει σε πέρας την αποστολή της το αργότερο μέχρι τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, ώστε με την εγκατάσταση του Μπακογιάννη στο Δημαρχικό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά την 1η Σεπτέμβρη, οι εξελίξεις να πάρουν επίσημη μορφή.