Αποφασισμένος να τα παίξεi όλα για όλα προκειμένου να μειώσει τη σειρά των τελικών της Basketleague σε 2-1 είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ.
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ως «do or die» το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τονίζοντας πως άπαντες στο «τριφύλλι» θα μπουν στο γήπεδο για ένα σκληρό ματς.
«Είμαστε στενοχωρημένοι επειδή ειδικά ο δεύτερος αγώνας κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες, σε κάποια ριμπάουντ, σε κάποια σουτ, σε κάποιες χαμένες δεύτερες επιθέσεις. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά ούτε και τυχεροί, πιστεύω ότι ήταν συνδυασμός και των δύο» δήλωσε αρχικά στην Real News και κατέληξε:
«Παρά το 2-0 είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να μπούμε στο γήπεδο για ένα σκληρό ματς, όπου θα τα παίξουμε όλα για όλα. Για εμάς είναι do or die η αναμέτρηση και αισθάνομαι έτοιμος τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα είναι μια μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο».