Νέα πρόταση Παναθηναϊκού σε Σλούκα!

Νέα πρόταση που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ για τετραετές συμβόλαιο κατέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Κώστα Σλούκα! Θετικά μηνύματα και για Καλάθη!

Μετά την διαφαινόμενη προσφορά της Φενέρμπαχτσε που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι δυνατά στο κυνήγι της απόκτησης του Έλληνα γκαρντ. Οι «πράσινοι» μετά την πρόταση που έκαναν στον 25χρονο άσο με 1,6 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, επανήλθαν και μάλιστα δυναμικά στην διεκδίκησή του. 

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας πρότειναν στον Σλούκα 4 εκατομμύρια ευρώ για κλειστό συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θέλησε να δείξει στον Έλληνα παίκτη πόσο πολύ τον υπολογίζει και πως πάνω του θέλει να «χτίσει» την επόμενη μέρα της ομάδας. Φυσικά, το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» είναι ουσιαστικό και η «πράσινη» ΚΑΕ δείχνει εμπράκτως πόσο τον θέλει και τον υπολογίζει για την «επόμενη μέρα». 

Θετικά μηνύματα και για Καλάθη

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως με δεδομένο ότι ο Κώστας Σλούκας εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ με τον Νικ Καλάθη, τα μηνύματα που έρχονται από την πλευρά του ομογενή γκαρντ είναι επίσης θετικά. Ο Καλάθης μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς μένει και τυπικά ελεύθερος από τους Μέμφις Γκρίζλις την 1η Ιουλίου. 

Πάντως, τα τωρινά δεδομένα δείχνουν πως η υπόθεσή οδεύει θετικά.