Η ονειρεμένη σεζόν για τον Δημήτρη Αγραβάνη ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και δευτεραθλητής Ευρώπης, επιλέχθηκε στο Νο59 του ΝΒΑ ντραφτ από τους Ατλάντα Χοκς, δικαιώνοντας έτσι την επιλογή του να παραμείνει στη διαδικασία!
Ο Αγραβάνης μπήκε νωρίτερα στη λοταρία από το επιτρεπόμενο όριο των 22 ετών, ποντάροντας στη μεγάλη σεζόν του Ολυμπιακού και του ίδιου. Ήδη υπάρχουν θετικές αντιδράσεις για την επιλογή των Χοκς που πήραν στο Νο15 τον Κέλι Ουμπρέ (Κάνσας) που θεωρείται σπουδαία κίνηση καθώς είναι ένας παίκτης που σουτάρει και αμύνεται καλά. Ακούστηκε αμέσως πάντως πως θα δοθεί ανταλλαγή στους Γουίζαρντς χωρίς να γίνει γνωστό το αντάλλαγμα.
Οι Χοκς πήραν ακόμα έναν Ευρωπαίο και συγκεκριμένο στο Νο50 πήραν τα δικαιώματα του Μάρκους Έρικσον, του Σουηδού γκαρντ με ύψος 2 μέτρα της Μπαρτσελόνα.