Το σύνθημα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φτάσει στην πρώτη του νίκη στην Euroleague κόντρα στην Καρσίγιακα έδωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Σάσα Τζόρτζεβιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
«Θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην έδρα μας στη φετινή Euroleague και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, μετά την ήττα στο Κράσνονταρ. Η Καρσίγιακα είναι μια καλή ομάδα, η πρωταθλήτρια Τουρκίας και διαθέτει συνδυασμό ταλέντου και εμπειρίας. Τη σεβόμαστε και γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε τη νίκη» επεσήμανε ο Σέρβος προπονητής και πρόσθεσε: «Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και πιστεύω ότι αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μας το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας στο ΟΑΚΑ».
Aπό την πλευρά του ο Ογκνιέν Κούζμιτς δήλωσε: «Μετά την ήττα στο Κράσνονταρ έχουμε επιπλέον κίνητρο, γιατί θέλουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση και παίζουμε στην έδρα μας. Η Καρσίγιακα είναι μία καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε καλοί από την πλευρά μας και στις δυο μεριές του παρκέ. Περιμένουμε πολλά από τους οπαδούς μας και θέλω να εκφράσω την ευχαρίστηση μου για την υποστήριξη τους».