«Ημέρα υπερηφάνειας, να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές σε όλα»

Ξεχωριστή ημέρα για τον Παναθηναϊκό η 3η Φεβρουαρίου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να θέλει τον κόσμο δίπλα στην ομάδα για να μπορέσει ο σύλλογος να γίνει πρωταγωνιστής σε όλα τα αθλήματα.

Τα 109 χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάνει λόγο για μία ξεχωριστή ημέρα τιμής και υπερηφάνειας.

«Ο αγαπημένος μας Παναθηναϊκός, γιορτάζει σήμερα 109 χρόνια ζωής και προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία. Η 3η Φεβρουαρίου είναι για όλους εμάς, του φίλους του Παναθηναϊκού, που υπηρετούμε την Παναθηναϊκή ιδέα, μια ξεχωριστή ημέρα. Μια ημέρα τιμής και υπερηφάνειας, διότι έχουμε την ευλογία να υποστηρίζουμε τον μεγαλύτερο και ενδοξότερο σύλλογο της χώρας. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγειά μας. Και να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές σε όλα τα αθλήματα. Για να το καταφέρουμε χρειαζόμαστε όλους τους Παναθηναϊκούς δίπλα μας, στην κερκίδα, εκεί δηλαδή που είναι η θέση τους, καθώς, αυτοί είναι η μεγαλύτερη δύναμη του συλλόγου μας», ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην εφημερίδα «Πράσινη».