Ο Παναθηναϊκός Superfoods απέρριψε νέα πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ύψους 800.000 ευρώ για τον Κρις Σίνγκλετον και θέλει να «δέσει» τον Αμερικανό φόργουορντ - σέντερ στο ΟΑΚΑ.
Δεν αφήνει... με τίποτα τον Κρις Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός Superfoods. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετά τα διαδοχικά «όχι» σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας (πρόταση ύψους 500.000 ευρώ) και Αρμάνι Μιλάνο (πρόταση ύψους 600.000 ευρώ), απέρριψαν νέα πρόταση από την «ομάδα του στρατού», η οποία έφτασε το ποσό των 800.000 ευρώ. Φυσικά, τα απανωτά... όχι του «τριφυλλιού» δείχνουν την ξεκάθαρη θέληση της ομάδας να κρατήσει τον παίκτη στα «πράσινα» και τη νέα σεζόν.
Ο 28χρονος έχει NBA out στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό Superfoods μέχρι τις 20/7, έναντι 100.000 δολαρίων. Ωστόσο, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το SDNA, ο Σίνγκλετον μπορεί να φύγει μόνο αν βρει διετές κλειστό συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, πράγμα που στην παρούσα φάση μοιάζει απίθανο.
Ο Τσάβι Πασκουάλ ποντάρει πολλά στον πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν και τον θεωρεί βασικότατο κομμάτι του «παζλ» της ερχόμενης σεζόν. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους του ότι η πώλησή του σε ευρωπαϊκή ομάδα δεν είναι διαπραγματεύσιμη και πως ο μόνος τρόπος να φύγει ο Αμερικανός από την Αθήνα είναι να γίνει η ενεργοποίηση του ΝΒΑ out, που προβλέπεται στο συμβόλαιό του.
Το «όχι» στα 800.000 ευρώ της ΤΣΣΚΑ φανερώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία του «τριφυλλιού» να κρατήσει τον Σίνγκλετον.