Απορία στον Παναθηναϊκό για την έφεση της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός Superfoods περιμένει ακόμα την απόφαση της έφεσης για την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την ώρα που εκφράζονται απορίες για την καθυστέρηση στην υπόθεση.

Μετά την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Euroleague και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αφορμή την βαριά τιμωρία του ισχυρού άνδρα των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, η... φωτιά φαίνεται να έχει κοπάσει το τελευταίο διάστημα, καθώς οι τόνοι και από τις δύο πλευρές έχουν πέσει.

Σε αυτό βοήθησε φυσικά η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μην βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, καθώς και η δήλωσή του με την οποία έδειξε την διάθεση του να... χαμηλώσει την ένταση στην διαμάχη με την Euroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Παρόλα αυτά, η πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods εκφράζει τις τελευταίες ώρες την απορία της σχετικά με την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει στην ανακοίνωση της απόφασης για την έφεση που έχουν υποβάλλει οι «πράσινοι».

Η ενημέρωση που είχε η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods έκανε λόγο για άμεση απόφαση και ανακοίνωση της ετυμηγορίας της Euroleague για την έφεση, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Η κωλυσιεργία που παρατηρείται στην υπόθεση έχει προκαλέσει απορίες στην «πράσινη» πλευρά και δεν επιτρέπει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ταξιδέψει στην Ρωσία για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Χίμκι (23/2, 19:00), παρά το γεγονός πως αυτό ήταν προγραμματισμένο.

Στον Παναθηναϊκό Superfoods περίμεναν πως η απόφαση θα είχε ήδη ανακοινωθεί και δεν είναι λίγες οι φωνές που μιλούν για σκόπιμη καθυστέρηση, εκτός των συνολικών ερωτημάτων που προκύπτουν από την συνολική στάση της Euroleague.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης πως στις τάξεις των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης περιμένουν μία αθωωτική απόφαση, με την νομική σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Μαργαρίτα Θάνου, να έχει ξεκαθαρίσει δημόσια πως οι «πράσινοι» ζητούν την εξαφάνιση και όχι απλά την μείωση της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.