Μποχωρίδης: «Να παίξουμε για τον κόσμο, χαρούμενος στην Εθνική»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης εξήγησε τι πρέπει να κάνει η Εθνική ομάδα, για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στο παιχνίδι με την Εσθονία (23/2, 18:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο γκαρντ του Άρη δήλωσε μετά το τέλος της τελευεταίας προπόνησης της Εθνικής: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να μπούμε και στα δύο ματς δυνατά και να πάρουμε τις δύο νίκες. Η ομάδα είναι έτοιμη, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και πιστεύω πως αυτό θα βοηθήσει για να βγάλει ο καθένας στο γήπεδο ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα. Η Εσθονία είναι επικίνδυνη ομάδα, παίζει με κοντά σχήματα και θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι από την αρχή. 

Αν μπούμε συγκεντρωμένοι πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική και θέλουμε να παίξουμε και γι’ αυτούς. Προσωπικά χαίρομαι που είμαι ξανά στην Εθνική, είναι κάτι που το ήθελα πολύ και θέλω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Παίζει και ο αδερφός μου εδώ στο Ηράκλειο κι αυτό με κάνει να νιώθω ακόμη πιο άνετα. Ελπίζω να δώσω κι εγώ τον καλύτερό μου εαυτό».