Επεισοδιακή άφιξη Βαγγέλη Μαρινάκη στην κηδεία του Γιαννακόπουλου (βίντεο)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο και αποδοκιμάστηκε έντονα από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν εκεί.

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην νεκρώσιμο ακολουθία του Παύλου Γιαννακόπουλου προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις οπαδών του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον περιβάλλοντα χώρο της Μητρόπολης.

Περίπου 20 λεπτά πριν από τις 3 μ.μ., ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε, προκειμένου να παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Μόλις έγινε αντιληπτός από ορισμένους οπαδούς που στέκονταν έξω από τη Μητρόπολη, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες (κάποιος εκτόξευσε και ένα μπουκάλι με νερό) και προς στιγμήν φάνηκε ότι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση, από την απαράδεκτη κίνηση ορισμένων οπαδών. Ομως τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα, οι οπαδοί αρκέστηκαν στην ιαχή "Παναθηναϊκός" και κάποιοι άλλοι μαζί με τους υπαλλήλους ασφαλείας έσπευσαν να εκτονώσουν την ατμόσφαιρα, ενώ ο Μαρινάκης είχε ήδη μπει μέσα στον ναό.