''Να ηρεμήσουμε και θα μιλήσουμε με τη διοίκηση''

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε λόγο για συνθήκες που επηρέασαν την εικόνα του 5ου τελικού, τόνισε πως είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό και θα ληφθούν αποφάσεις άμεσα. Δεν δέχθηκε ερωτήσεις...

Τα πάντα ανοικτά άφησε ο Σφαιρόπουλο στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 5 των τελικών. Ο Έλληνας κόουτς σχολίασε το παιχνίδι, έκανε λόγο για συγκεκριμένες συνθήκες στη διάρκεια του αγώνα και ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχθεί ερωτήσεις. «Να ηρεμήσουμε μια-δυο μέρες και θα μιλήσουμε με την διοίκηση» είπε.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» δήλωσε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εφαρμόσαμε το πλάνο μας. Ελέγξαμε το ρυθμό, κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στο δέυτερο ημίχρονο, είδαμε άλλο παιχνίδι. Με τις συνθήκες που υπήρχαν, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας. Κάναμε 8 λάθη στην τρίτη περίοδο. Κάποια από έλλειψη συγκέντρωσης κι άλλα για άλλους λόγους. Αυτό έφερε εύκολα καλάθια στον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν τα καταφέραμε. Συνεχίστηκε το παιχνίδι με τις συνθήκες που προϋπήρχαν.

Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Είναι σημαντικό ότι δεν κερδίσαμε το δεύτερο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, η σημερινή προσπάθεια ήταν αξιέπαινη. Όμως είναι μία χρονιά που τελειώνει χωρίς τίτλο. Είναι χρονιά αποφάσεων. Να ηρεμήσουμε μία-δύο ημέρες και θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Για το λόγο αυτό, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις, θα μου επιτρέψετε να μην κάνω τον απολογισμό πριν μιλήσω με την διοίκηση».