Ελεύθερος ο Παπαγιάννης, άνοιξε ο δρόμος για Παναθηναϊκό!

Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς ενημέρωσαν πως αφήνουν ελεύθερο τον Γιώργο Παπαγιάννη κι έτσι ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό άνοιξε διάπλατα με τον παίκτη να ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα πράσινα!

Η «περιπέτεια» του Γιώργου Παπαγιάννη στο Πόρτλαντ ολοκληρώθηκε, όπως αναμενόταν να συμβεί τις τελευταίες ημέρες, αφού οι Μπλέιζερς ανακοίνωσαν επίσημα την αποδέσμευσή του μέσω του προέδρου Νιλ Όσλεϊ.

Αν και η ομάδα του Όρεγκον έδωσε συμβόλαιο στον 21χρονο σέντερ μεσούσης της περσινής σεζόν, και όταν είχε «κοπεί» από τους Σακραμέντο Κινγκς, στην πράξη δεν έδειξαν να τον... πιστεύουν όσο είχε φανεί. Μάλιστα, στο Summer League, ο Ελληνας παίκτης πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής κι αυτό έκανε το φινάλε της συνεργασίας να διαφανεί.

Πλέον, με τον Παπαγιάννη να είναι και τυπικά ελεύθερος, ο δρόμος είναι διάπλατα ανοικτός για τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, το SDNA σάς είχε ενημερώσει πως ο Έλληνας σέντερ έχει επιλέξει ήδη Παναθηναϊκό σε περίπτωση επιστροφής στην Ευρώπη.

Δεδομένου πως πλέον αποτελεί παρελθόν από τους Μπλέιζερς, οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να υποδεχθούν ένα δικό τους παιδί ξανά στο ρόστερ τους και να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τον ελληνικό κορμό τους.

Από το 2016, όταν επιλέχθηκε στο Νο. 13 του draft κι έγραψε ιστορία ως ο Έλληνας που γίνεται το υψηλότερο pick στη διαδικασία, ο Παπαγιάννης μετρούσε κατά μέσο όρο 4.1 πόντους και 3.2 ριμπάουντ σε 39 αγώνες στο ΝΒΑ.