«Για πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

Ο Ντελρόι Τζέιμς «αποχαιρετά» την ΑΕΚ, μέσω του SDNA και αναφέρεται στις στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ από το πέρασμά του στην Ένωση!

Βρέθηκε στην ΑΕΚ μόλις μία σεζόν, όμως ο Ντελρόι Τζέιμς κατάφερε να «δεθεί» με την ομάδα και τον κόσμο της. Ήταν από τους παίκτες που συνέβαλλαν στην κατάκτηση των δύο τίτλων (Κύπελλο Ελλάδος και Champions League), ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε αρκετές στιγμές που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Πιο χαρακτηριστική απ' όλες το νικητήριο κάρφωμα κόντρα στην Βενέτσια, στην Ιταλία για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League!

Η νέα σεζόν θα βρει τον φόργουορντ από την Γουιάνα στην Τουρκία, για λογαριασμό της Γκαζιάντεπ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για την ερχόμενη σεζόν. Έτσι, μπήκαν... τίτλοι τέλους στη σχέση του με την ΑΕΚ, όμως οι «δεσμοί» παραμένουν ακόμα και τώρα δυνατοί ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη.

Αυτό φρόντισε να το δείξει και στο «αντίο» του, μέσα από το SDNA. Ο Τζέιμς αναφέρθηκε στις καλύτερες στιγμές που πέρασε κατά την παρουσία του στη χώρα μας, ενώ... έσταξε μέλι για τον κόσμο της Ένωσης, αλλά και την στήριξή του.

«Στην ΑΕΚ πέρασα πολύ ωραία και έζησα όμορφες στιγμές. Η Ελλάδα είναι ένα πολύ όμορφο μέρος με πολύ ωραίους ανθρώπους και πολύ φιλόξενους. Πέρασα πολύ όμορφα στην Ελλάδα, είχα ξεχωριστές στιγμές και πραγματικά όλα αυτά θα μείνουν στην καρδιά μου για πάντα. Όπως και η ΑΕΚ, φυσικά», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζέιμς.

Παράλληλα, του ζητήσαμε να ξεχωρίσει και τις καλύτερες στιγμές του από την παρουσία του στην Ένωση και δίχως να το σκεφτεί πολύ είπε «Καταφέραμε να κερδίσουμε δύο τρόπαια, το Κύπελλο Ελλάδας και το Champions League. Αυτές τις επιτυχίες θα τις θυμάμαι για πάντα. Ήταν μια πολύ όμορφη σεζόν στην ΑΕΚ».