Ενωτικό «γαλανόλευκο» post από τον Γιάννη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξελίχθηκε σε... πρόσωπο των ημερών και τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/9) έστειλε ένα ενωτικό και «γαλανόλευκο» μήνυμα!

Ηγετικό μήνυμα! Ο «Greek Freak» ύστερα από μήνες σιωπής, σε θέματα που αφορούν την Εθνική Ομάδα είδε το όνομά του να γίνεται... Νο. 1 trend στην μπασκετική επικαιρότητα, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, αλλά και του ατζέντη του, Γιώργου Πάνου. 

Ο ίδιος, λοιπόν, έπραξε όπως θα έκανε ένας πραγματικά μεγάλος παίκτης: άφησε στην άκρη τις οποιεσδήποτε κόντρες και έβαλε το καλό της «επίσημης αγαπημένης» πάνω από όλα. Πώς τα κατάφερε; Με ένα post στο Instagram.

Ο Γιάννης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/9): «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καταπληκτική τους εικόνα στα παιχνίδια! To be continued. #Hellas», στέλνοντας μήνυμα για τα παρκέ της Κίνας και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Ωστόσο, μεγάλη σημασία έχουν και οι φωτογραφίες, που επέλεξε να ανεβάσει. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, όπως θα δείτε παρακάτω, ανέβασε τρεις φωτογραφίες. Η πρώτη είναι η δωδεκάδα του αγώνα με τη Γεωργία, μια φωτογραφία που ανέβασαν μετά το διπλό στην Τιφλίδα σχεδόν όλοι οι διεθνείς. Έτσι, θέλησε να δείξει πως νιώθει πραγματικό κομμάτι αυτής της ομάδας. Στη συνέχεια, επέλεξε δύο φωτογραφίες του με τα «γαλανόλευκα» με το μήνυμά του να είναι ξεκάθαρο!

Φυσικά, ο κόσμος έσπευσε να τον αποθεώσει, ζητώντας του να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ στο post σχολίασαν και οι Μπακς, βάζοντας μία ελληνική σημαία.