Ντέρμπι Δικεφάλων και Άρης-Παναθηναϊκός

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Basket League, με το σπουδαίο παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει. Αποστολή στην Θεσσαλονίκη για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Στις 17:00 στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον ματς της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ζευγάρι το οποίο θα τεθεί αντιμέτωπο και στην προημιτελική φάση του κυπέλλου. Αρνητικό ξεκίνημα με δύο ήττες για την Ένωση που θα παραταχθεί δίχως τον Σαντ Ρος για ένα ακόμα παιχνίδι. Tρεις απώλειες μετρά ο ΠΑΟΚ, καθώς πέρα του Γκος δεν υπολογίζονται και οι Τζόουνς Γκάρετ.

Δύο ημέρες μετά την θετική πρεμιέρα της Euroleague ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή με τον Άρη (18:00). Πλήρης και χωρίς προβλήματα η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλουν οι «κίτρινοι» οι οποίοι επίσης δεν αντιμετωπίζουν απρόοπτες απώλειες.

Από τα υπόλοιπα ματς της σημερινής ημέρας που ξεκινούν στις 15:45 ξεχωρίζουν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των Χολαργού και Ηφαίστου, μιας και στην μεν ομάδα των Βορείων προαστίων είναι ιστορικής σημασίας, στους δε νησιώτες πρόκειται για τον πρώτο αγώνα που φιλοξενηθεί στην Λήμνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:45 Προμηθέας Πάτρας - Περιστέρι BIKOΣ COLA ΕΡΤ2 BL Show 
15:45 Χολαργός - Κολοσσός H HOTELS ΕΡΤ2 BL Show 
15:45 Ήφαιστος Λήμνου - Πανιώνιος ΕΡΤ2 BL Show 
15:45 Ρέθυμνο CRETAN KINGS - Λαύριο AEGEAN CARGO ΕΡΤ2 BL Show 
17:00 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ CosmoteSport 4HD
18:00 Άρης - Παναθηναϊκός ΕΡΤ2 Live