Παπαπέτρου: «Δεν ακούω κανέναν, να γίνομαι καλύτερος»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου κλείνει τα αυτιά στις... κριτικές  και μετά την εμφάνιση - ρεκόρ απέναντι στην Γκραν Κανάρια τόνισε από τα «πράσινα» αποδυτήρια πως το μόνο που κοιτάει είναι να δουλεύει για να βοηθάει την ομάδα του.

Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα και φέτος η πρώτη ήρθε μόλις τη δεύτερη αγωνιστική για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπάγερν.

«Το σημαντικό να μην κολλάς ούτε σε ήττες, ούτε σε νίκες και να κοιτάς τι πρέπει να κάνεις στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Στο πρώτο παιχνίδι της EuroLeague που δεν ξεκίνησε βασικός ο φόργουορντ των «πρασίνων» πήρε ενέργεια από την κερκίδα κι έπειτα κατάφερε να κάνει απίστευτη εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ρεκόρ σε αξιολόγηση και ριμπάουντ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε 15 πόντοι, 3/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/6 βολές, 7 αμυντικά ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο σε 27:13

Στην πρώτη διπλή αγωνιστική έπρεπε να αφήσετε πίσω μία ήττα και μέσα σε λίγες ώρες να προετοιμαστείτε για το επόμενο ματς: «Δεν είναι τόσο εύκολο όταν παίζεις διπλές αγωνιστικές, ειδικά όταν χάνεις... αυτό πρέπει να σε πεισμώνει για να προχωράς παρακάτω και να γινόμαστε καλύτεροι. Απέναντι στην Γκραν Κανάρια αλλάξαμε την ψυχολογία και έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι». 

Ο ίδιος τόνισε πως απέναντι στην Γκραν Κανάρια το ζητούμενο ήταν να συνέλθουν γρήγορα: «Μπήκαμε με ενέργεια στο παρκέ και προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά. Στο μεγαλύτερο διάστημα τα καταφέραμε, ωστόσο στο τέλος σίγουρα κάναμε κάποια λάθη και η Γκραν Κανάρια πέτυχε εύκολους πόντους. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ από αυτό που παίξαμε απέναντι στην Μπάγερν. Πρέπει παιχνίδι με το παιχνίδι να κρατάμε περισσότερο τα καλά διαστήματα». 

Μετά την πρώτη ήττα δεν άργησαν και τα πρώτα αρνητικά σχόλια, ωστόσο η εμφάνισή του έδειξε πως προσπαθεί να κοιτάει πώς θα βοηθάει την ομάδα: «Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα και για να γίνομαι καλύτερος. Ο καθένας έχει μία άποψή, δεν ακούω κανέναν, προσπαθώ να δουλεύω και να κοιτάω τον εαυτό μου».