"Ντέρμπι το λέτε εσείς- Δεδομένο ότι πρέπει να κερδίζουμε τον Ολυμπιακό!"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως «ο Ολυμπιακός έχει πετάξει λευκή πετσέτα» και ζήτησε από τον Πασκουάλ να βρει λύσεις, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όπου οι «πράσινοι» νίκησαν 79-70, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα της CosmoteTV. Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην αποψινή αναμέτρηση αλλά και στην εικόνα του συλλόγου στην Ευρωλίγκα, όπου ζήτησε από τον Τσάβι Πασκουάλ να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

«Ντέρμπι το λέτε εσείς. Από την αρχή έχω πει ότι ο Ολυμπιακός έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Για εμένα είναι δεδομένο ότι πρέπει να κερδίζουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, ειδικά όταν είναι έτσι. Κακώς φτάσαμε στην τελευταία περίοδο για να πάρουμε το ματς, το σκορ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο».

Όσον αφορά το αν η εικόνα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα θα αλλάξει με ενίσχυση ή με δουλειά, ήταν ξεκάθαρος:

«Είμαστε προβληματισμένοι με την απόδοσή μας στην Ευρωλίγκα αλλά πιστεύω όλα θα διορθωθούν και θα φτάσουμε στους στόχους μας. Το υλικό είναι εξαιρετικό, το ζήτησε ο προπονητής και οφείλει να βρει τις λύσεις για να παίζουμε καλύτερα».