Οριστικά χωρίς Παπαπέτρου και Λοτζέσκι ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι θα υποδεχθεί τελικά ο Παναθηναϊκός την Νταρουσάφακα για την 12η αγωνιστική της EuroLeague.  

Οι δύο παίκτες των «πρασίνων» δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με αποτέλεσμα να μείνουν και πάλι εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Παπαπέτρου εξακολουθεί να πονάει στον καρπό του δεξιού του χεριού, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια στις 23 Νοεμβρίου στη Βιτόρια. 

Έκτοτε παραμένει εκτός, την ώρα που ο Ματ Λοτζέσκι θα απουσιάσει για δεύτερο σερί παιχνίδι των «πρασίνων» μετά την αναμέτρηση με το Περιστέρι. Μετά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και θα δεν μπορέσει να δώσει το «παρών» κόντρα στην Νταρουσάφακα. Μάλιστα μία ώρα πριν από το τζάμπολ είχε βγει κανονικά στο παρκέ του ΟΑΚΑ και έκανε ατομικό πρόγραμμα. 

Αντίθετα κανονικά βρίσκονται στην 12άδα της ομάδας οι Θανάσης Αντετοκούνμπο (είχε μυϊκό σπασμό στη μέση) και Στεφάν Λάσμε (ενοχλήσεις στο γόνατο). Έτσι λοιπόν ο Πασκουάλ θα έχει στην διάθεσή του, τους Τόμας, Λάνγκφορντ, Παπαγιάννη, Λάσμε, Παππά, Γκιστ, Βουγιούκα, Καλαϊτζάκη, Λεκαβίτσιους, Καλάθη, Μήτογλου και Αντετοκούνμπο.