Ξύλο στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών

Επεισόδια στο γήπεδο του Περιστέριου με οπαδούς των γηπεδούχων αλλά και του Άρη να συγκρούονται και τους τρεις διαιτητές να διακόπτουν τον αγώνα.

Ολα κυλούσαν ομαλά στις εξέδρες του κλειστού του Περιστερίου, όμως στο 33', οπαδοί του Περιστερίου και του Άρη συγκρούστηκαν στις εξέδρες με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση.

Οι οπαδοί του Άρη ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με το Περιστέρι. Στις εξέδρες βρίσκονταν και οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα πάντως το κλίμα ήταν ειρηνικό, όμως στο 33', οι οπαδοί των δύο αντιπάλων αποφάσισαν να συγκρουστούν κι ενώ ο φωτεινός πίνακας έγραφε 63-47 υπέρ της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι διαιτητές Σώμος, Τζαφλέρρης και Ευφραιμίδης αποφάσισαν να διακόψουν τον αγώνα κι έστειλαν τους παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ η παρέμβαση της αστυνομίας ηρέμησε τα πνεύματα. Στις εξέδρες ανέβηκε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τον έμπειρο φόργουορντ του Περιστερίου να προσπαθεί να ηρεμήσει τους μαινόμενους οπαδούς.