Μπλατ: «Επικίνδυνη η Γκραν Κανάρια κι ας είναι βαθμολογικά αδιάφορη» (βίντεο)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε τις παγίδες της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Γκραν Κανάρια. 

Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ αναλυτικά:

«Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι δύσκολη γιατί είναι μέρος της διπλής αγωνιστικής. Για μας είναι πολύ σημαντικό στο κυνήγι των playoffs. Επιπλέον λοιπόν λόγος για να είμαστε σωματικά και πνευματικά προετοιμασμένοι ώστε να αποδώσουμε καλό μπάσκετ όπως κάναμε με τη Μπάγερν.

Παίξαμε με παρόμοιο ρυθμό όπως κάναμε στον πρώτο γύρο, αλλά αν παρατηρήσουμε δεν έχουμε αποκλίνει τόσο πολύ από το πόσο θέλουμε να τρέχουμε. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ήταν αγώνας πολλών κατοχών. Στο Μιλάνο πήγαμε πιο αργά επειδή δε θέλαμε να βάλουμε την Αρμάνι στον αγαπημένο τους ρυθμό. Αύριο το γρήγορο μπάσκετ αρέσει και στις δύο ομάδες, ειδικά στην Γκραν Κανάρια. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και στην επίθεση να εκμεταλλευτούμε ό,τι μας προσφέρουν.

Περισσότερες κατοχές σημαίνουν περισσότερα σουτ κι όταν αντιμετωπίζεις τέτοια ομάδα απλά πρέπει να έχεις μεγαλύτερα ποσοστά.

Το γεγονός ότι η Γκραν Κανάρια είναι βαθμολογικά αδιάφορη δεν την κάνει λιγότερο επικίνδυνη. Διαθέτει βάθος στο ρόστερ παρά τις πολλές αλλαγές παικτών, έχουν 15-16 παίκτες. Είναι πρόκληση για μας».