Μεταγραφή-βόμβα με NBAer o Κολοσσός!

Αποφασισμένος να εξαντλήσεις τις πιθανότητες αποφυγής του υποβιβασμού είναι ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του NBAer ΝτιΆντρε Λίγκινς.

Η «θηλιά» σφίγγει τους Ροδίτες, είναι ουραγοί στην Basket League και ο στόχος της παραμονής είναι δύσκολος. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις, ενισχυόμενοι ακόμη περισσότερο με ένα όνομα «βόμβα».

Ο λόγος για τον εν ενεργεία NBAer και άλλοτε συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ΝτιΆντρε Λίγκινς. Ο 31χρονος γκαρντ με θητεία σε Μάτζικ, Θάντερ, Χιτ, Καβαλίερς, Πέλικανς και Μάβερικς αριθμεί 177 παιχνίδια στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Μέχρι πρότινος βρισκόταν στην G-League και τους Sioux Falls Skyforce, με τους οποίους αριθμώντας κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 5,2 ασίστ.

Μάλιστα, ο Λίγκινς αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα ούτως ώστε την Δευτέρα (25/3) να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Στο παρελθόν ο παίκτης έχει αγωνιστεί σε Μπρεμερχάβεν και Κράσνι, όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς του σταθμούς.