Κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει Ζαλγκίρις ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά κάνει μια τρομερή προσπάθεια, για να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις (29/3, 21:00), παρά τις λίγες πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος στο Μιλάνο, όταν «γύρισε» ο αστράγαλός του και το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών έκανε γνωστό πως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ντέιβιντ Μπλατ, για το υπόλοιπο της regular season. 

Όμως, η ήττα από την Γκραν Κανάρια έδωσε χαρακτήρα... τελικού στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο 36χρονος σούπερ σταρ νιώθει σαν «θηρίο στο κλουβί». 

Ο Σπανούλης θέλει να επιστρέψει στη δράση πολύ νωρίτερα από ό,τι ανέφερεαν οι αρχικές εκτιμήσεις και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του σε συνεργασία με γιατρούς και προπονητές, για να είναι σε θέση να μπει στη δωδεκάδα του Μπλατ την Παρασκευή. Βέβαια, τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του και ο χρόνος δεν είναι... σύμμαχός του, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι πάρα πολύ δύσκολο να προλάβει τελικά τον αγώνα με τους Λιθουανούς. 

Όπως και να 'χει, τόσο ο «Kill Bill», όσο και ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν εκτός προπόνησης την Τρίτη (26/3), με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον δεύτερο να κάνει θεραπεία. Αντιθέτως, στο πρόγραμμα του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού ήταν και πάλι ο Δημήτρης Αγραβάνης.