Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, εκτός ο Γκιστ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο, ενώ απουσία από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Κυριακή (14/4) πήρε ο Τζέιμς Γκιστ.

ΟΠαναθηναϊκός ΟΠΑΠ άφησε πίσω του τη νίκη (87-76) επί του Προμηθέα για την 24η αγωνιστική της Basket League και στρέφει απόλυτα την προσοχή του στα πρώτα δύο παιχνίδια (17-19/4) της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Οι πράσινοι μάλιστα από την Κυριακή (14/4) μάλιστα κινούνται στους ρυθμούς των playoffs της ΕuroLeague, καθώς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Ο Ρικ Πιτίνο είδε τον Θανάση Αντετοκούνμπο να επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς ο εκρηκτικός φόργουορντ άφησε πίσω τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Αμερικανού κόουτς. Αντιθέτως, το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού δεν ακολούθησε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος στο ματς με τον Προμηθέα δέχθηκε ένα κτύπημα στο δεξί γόνατο, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί στην πρώτη "μάχη" με την Ρεάλ Μαδρίτης.