«Μέσα» ο αρχηγός Καλάθης για τον... τελικό με τη Ρεάλ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, ένιωθε ενοχλήσεις στην κνήμη, αλλά προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (22/4) και είναι έτοιμος για το Game 3 της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (23/4, 21:00).

Ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού» δεν προπονήθηκε την Κυριακή (22/4), καθώς ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στην κνήμη. Έτσι, πήρε «ανάσες» και το επιτελείο των Κυπελλούχων Ελλάδας... έπεσε πάνω του, για να τον ετοιμάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

Ο Καλάθης, λοιπόν, συνέχισε να νιώθει ενοχλήσεις στην κνήμη, αλλά έσφιξε τα δόνται και προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας (22/4), στο τελευταίο πρόγραμμα του Ρικ Πιτίνο, πριν από τον πρώτο... τελικό με τη «βασίλισσα». Το Game 3 το χαρακτηρίζουμε ως «πρώτο τελικό» αφού ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι με την πλάτη στον τοίχο (0-2) και δεν έχει περιθώριο για άλλο χαμένο παιχνίδι, αν θέλει να πάει στο Final Four της Βιτόριας. 

Ο Έλληνας πλέι μέικερ θα κάνει κανονικά check in στο ματς της χρονιάς, που δεν γινόταν να χάσει και ο 66χρονος τεχνικός δεν θα έχει προβλήματα, πέραν εκείνου του Νίκου Παππά (ρήξη χιαστού, νοκ - άουτ για όλη τη σεζόν).