«Συνδυασμός νίκης η ενέργεια του κόσμου και η προσπάθειά που θα βάλουμε»

Τη συνταγή της επιτυχίας αύριο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ο Κιθ Λάνγκφορντ, τονίζοντας πως πρέπει όλοι στον Παναθηναϊκό να αντιληφθούν ότι οφείλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω! 

Δηλώσεις αναφορικά με τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και το πώς θα μπορέσει η ομάδα του να φτάσει στην… πολυπόθητη νίκη που θα της επιτρέψει να μειώσει σε 2-1 τη σειρά και να μείνει «ζωντανή» έκανε ο Κιθ Λάνγκφορντ. 

Με τον Αμερικανό γκαρντ να αποκαλύπτει στην κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ τη… συνταγή της επιτυχίας, να θέτει άπαντες στον Παναθηναϊκό προ των ευθυνών τους και παράλληλα να σημειώνει την ανάγκη για ένα «γεμάτο» ματς. 

«Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Τώρα που βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο, πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι οφείλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Ήταν δύο σκληροί αγώνες στην Μαδρίτη, αλλά έχουμε την ενέργεια και όσα χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Λάνγκφορντ. 

Και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα που μας οδήγησαν στις νίκες, ώστε να μπούμε στα πλέι οφ. Στα κρίσιμα σημεία εκβιάσαμε κάποια σουτ, κάναμε λάθη στην άμυνα. Οπότε, θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Όχι για 35 λεπτά, όχι για 38 λεπτά, αλλά για 40, ώστε να κερδίσουμε και να αλλάξει η σειρά». 

Ενώ ο 35χρονος άσος έκανε ειδική μνεία στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και στάθηκε στον κατά τη γνώμη του συνδυασμό νίκης κόντρα στη «βασίλισσα»: «Έχω αγωνιστεί εδώ σε πλέι οφ αγώνα και ξέρω τι ατμόσφαιρα μπορούν να δημιουργήσουν οι φίλαθλοι. Η Ρεάλ θα είναι προετοιμασμένη, αλλά όπως ανέφερα και πριν η ενέργεια που θα πάρουμε από τον κόσμο, μαζί με την προσπάθεια που θα βάλουμε ως παίκτες, είναι συνδυασμός νίκης».