Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Εμπάκουε

Τον παίκτη που αναζητούσε για την ενίσχυση της θέσης «5» βρήκε η ΑΕΚ στο πρόσωπο του Τρέβορ Εμπάκουε. Ο 30χρονος σέντερ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιαπωνία, για λογαριασμό της Osaka Evessa, θα βρίσκεται στη χώρα μας τις επόμενες μέρες για να ενισχύσει την ομάδα του Λούκα Μπάνκι.

Η υπόθεση προχώρησε πολύ τις τελευταίες μέρες. Κι αυτό γιατί ΑΕΚ και Εμπάκουε έφτασαν σε οριστική συμφωνία ώστε ο παίκτης να ενισχύσει την ομάδα μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να μπει σε ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, ενώ το ντεμπούτο του υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Παράλληλα, θα πάρει τη θέση του Μάλκολμ Γκρίφιν στο ρόστερ της Ένωσης, συμπληρώνοντας την εξάδα των ξένων.

Η επιλογή τυο Εμπάκουε ανήκει στον Λούκα Μπάνκι, ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά την υπόιθεση, καθώς γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή θητεία τους στην Τορίνο τη σεζόν 2017-18, σεζόν κατά την οποίοα ο Μπάνκι βρέθηκε στην άκρη του πάγκου της ιταλικής ομάδας, έχοντας επιλέξει τον Εμπάκουε για τη θέση 5.

Τις τελευταίες μέρες ο Νιγηριανός σέντερ βρίσκεται στην Ιαπωνία, έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν με την ομάδα της Οσάκα και πλέον ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, για να ενισχύσει την ΑΕΚ στο φίνις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.