Ο Αναστόπουλος κατέθεσε στη ΓΑΔΑ

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος βρέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου κατέθεσε για τα περιστατικά που έγιναν έξω από το σπίτι του.

Άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης (7/5) συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, όπου φώναξαν συνθήματα και πέταξαν νεράντζια, ενώ μία  μέρα μετά δύο άνδρες έριξαν μία βόμβα μολότοφ - ευτυχώς δεν εξερράγη - στο περιπολικό έξω από αυτό.  Ο έμπειρος διαιτητής έδωσε το "παρών"  στη ΓΑΔΑ, όπου κατέθεσε για την "επίσκεψη" των οπαδών στο σπίτι του, αλλά και όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Η κατάθεση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στη  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κράτησε 2,5 ώρες, ενώ μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας καταδίκασε τα περιστατικά.

Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Αναστόπουλος κληρώθηκε να σφυρίξει στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Προμηθέας, αλλά τελικά δήλωσε κώλυμα για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Basket Leauge  εξηγώντας μεταξύ άλλων πως "στο πρόσωπό μου βρέθηκε το εξιλαστήριο θύμα και «επιλέχθηκα», ως σύγχρονη Ιφιγένεια, να θυσιαστώ".