"Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι θα μείνει ο Πιτίνο"

Αισιόδοξος πως ο Ρικ Πιτίνο θα μείνει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να ηγείται του Παναθηναϊκού, δήλωσε λίγη ώρα μετά το φινάλε των τελικών της Basket League 2018/19 και το "σκούπισμα" του Προμηθέα Πάτρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού ανδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και μετά είναι οι πρώτοι τελικοί χωρίς έκτροπα και διακοπές. Να ψάξουν όλοι να δουν τι λείπει από τους φετινούς τελικούς, για να δούμε τι έφταιγε όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλησή μας ειναι να μείνει στην ομάδα ο Ρικ Πιτίνο, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Με τον κύριο Πιτίνο συμφωνούμε σε 101 στα 100 πράγματα, έχουμε τις ίδιες ιδέες για το μπάσκετ. Και ο ίδιος θέλει να μείνει, πρέπει να γίνουν πρώτα κάποιες συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Ελπίζω να έχουμε σύντομα ευχάριστα, να έχουμε μια οριστική απάντηση. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος.

Του χρόνου θα είναι 18 ομάδες στη EuroLeague, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, θα προσπαθεί πάντα για την κορυφή. Το ΟΑΚΑ είναι γήπεδο που χτίστηκε πριν από πολλά χρόνια και έχει κάποιες δυσλειτουργίες. Έχουμε κερδίσει πολλά εδώ, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία".