Γλέντησαν στα μπουζούκια οι πρωταθλητές με Αργυρό (φώτος)

Απολαύστε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το πάρτι του Παναθηναϊκού μετά από την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος. Μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα, λουλουδοπόλεμο μαζί με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

ΟΠαναθηναϊκός νίκησε τον Προμηθέα στους τελικούς της Basket League και από το βράδυ του Σαββάτου (15/6) ήταν πρωταθλητής για 38η φορά στην ιστορία του. Οι "πράσινοι", λοιπόν, πήραν τις δύο εφετινές κούπες, πρωτάθλημα και Κύπελλο, και πήγαν να γιορτάσουν μέχρι το πρωί τις επιτυχίες τους σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δηλώνει "παρών", οι νταμπλούχοι με τον προπονητή τους, Ρικ Πιτίνο διασκέδασαν με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο γνωστός τραγουδιστής διέκοψε το πρόγραμμα, μίλησε για την ομάδα και τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και έδωσε το έναυσμα για ν' αρχίσει το πάρτι με το άσμα "στ' αστέρια πάμε..."
Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Να πούμε εδώ, ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τα παναθηναϊκά μου αισθήματα. Να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό μας, που είναι ο νταμπλούχος μας. Θέλω ένα καλό χειροκρότημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Προεδράρα μου!

Συνεχίζει τη μεγάλη πορεία του Παύλου και του Θανάση. Θέλω ένα χειροκρότημα για τον Παύλο και τον Θανάση, που μας έκαναν υπερήφανους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και συνεχίζει ο Δημήτρης σε τόσο δύσκολες εποχές, να σκάει τα προσωπικά του λεφτά και να βάζει το λιθαράκι στην ομάδα, αυτό το σπουδαίο έργο. Θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι..."

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ