Πιτίνο: «Μου πρότειναν να γίνω προπονητής και πρόεδρος του ΠΑΟ»

Ο Ρικ Πιτίνο υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός του πρότεινε τη θέση του προπονητή και του προέδρου και επανέλαβε πως σκοπεύει να απαντήσει οριστικά μέχρι την Παρασκευή (21/6). «Όχι» για τον προεδρικό θώκο.

Το θέμα της ανανέωσης του 67χρονου τεχνικού έχει περάσει σε... πρώτο πλάνο για το «τριφύλλι». Όλα δείχνουν πως ο Πιτίνο θα συνεχίσει στον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδας, οι συζητήσεις με την οικογένειά του ήδη έχουν αρχίσει και πλέον μένουν οι οριστικές εξελίξεις. 

Ο διάσημος Αμερικανός τεχνικός δήλωσε στο CBS Sports πως ο Παναθηναϊκός του πρότεινε να έχει τον τίτλο του προπονητή, αλλά και του προέδρου, την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, ο ίδιος απέρριψε την ιδιότητα του προέδρου και αναμένεται πια να απαντήσει οριστικά για το αν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και για την νέα χρονιά. Θυμίζουμε πως ο Πιτίνο έχει θέσει ως deadline την Παρασκευή (21/6).

Ο Αμερικανός ρεπόρτερ, Γκάρι Πάρις, που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα μέσω Twitter, έγραψε επίσης πως αν ο 67χρονος κόουτς επιστρέψει στην Ελλάδα αυτόματα θα μείνει εκτός του κολεγιακού πρωταθλήματος και την επόμενη σεζόν. Όμως, ο Πάρις εκτιμά πως ο έμπειρος τεχνικός θα έχει επιλογές στην αγορά του NCAA.