Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Τζόρνταν Λόιντ

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Τζόρνταν Λόιντ για την ενίσχυση του ρόστερ της νέας σεζόν.

Το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται, με τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους συνεργάτες του να έχουν... σηκώσει μανίκια και να ψάχνουν στην αγορά για τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Παρά το γεγονός πως εκκρεμεί ακόμα η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την ένσταση που έχει καταθέσει η ομάδα του Πειραιά, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο σχεδιάζουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του, μάλιστα, έχουν ξεχωρίσει έναν παίκτη στη λίστα τους. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Τζόρνταν Λόιντ είναι παίκτης βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» στόχαστρο ενόψει της νέας σεζόν. Ο 25χρονος γκαρντ φόρεσε τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά και των Raptors 905, αγωνιζόμενος στην G-League.

Στα 12 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα του Νικ Νερς στην regular season μέτρησε 2,4 πόντους και 50% στα τρίποντα. Το όνομά του βρίσκεται εντός της λίστας του Ολυμπιακού, ενώ η περίπτωσή του μόνο... νέα δεν είναι, καθώς το όνομά του απασχόλησε και κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε.