"Κολλάει" του Όστιν Χόλινς

Η μεταγραφή του Όστιν Χόλινς στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έχει "κολλήσει" τις τελευταίες ώρες, αφού παρουσιάστηκε εμπλοκή στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Ο Όστιν Χόλινς είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει από τις αρχές της εβδομάδας ο Αργύρης Πεδουλάκης για την ενίσχυση της περιφέρειας. Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ, που έκανε σπουδαία χρονιά στη Γερμανία, ταιριάζει απόλυτα με τα "θέλω" του προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, κι ως εκ τούτου το "τριφύλλι" προσέγγισε την πλευρά του.

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρχε ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με θέμα τη μετακόμιση του παίκτη στο ΟΑΚΑ. Εσχάτως όμως, το θέμα έχει "κολλήσει" -δίχως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει "ναυάγιο". Οι δύο πλευρές δεν συμφωνούν στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους, με τον παίκτη να αναζητά στην αγορά μονοετές συμβόλαιο. Από την άλλη, οι "πράσινοι" πιστεύουν τόσο στο ταλέντο και τις ικανότητές του, που θέλουν να τον "δέσουν" για περισσότερα από ένα χρόνια.

Αυτό το "αγκάθι" έχει "κολλήσει" προς το παρόν τις διαπραγματεύσεις, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να κάνει την προεργασία για να είναι έτοιμος να κινηθεί άμεσα σε περίπτωση που τα εμπόδια αποδειχθούν ανυπέρβλητα. Πίεση χρόνου πάντως δεν υπάρχει για το "τριφύλλι", κι αυτό είναι κάτι που λειτουργεί ως "συν" στην προσπάθεια απόκτησης του περιφερειακού που θα βρεθεί ανάμεσα στο "2" και το "3" την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.