Περισσότερα από 15.000 ευρώ κάθε ώρα στο Pao Alive!

Περισσότερα από 80.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέσα σε 5 ώρες από τον απλό κόσμο του Παναθηναϊκού που στηρίζει με τα... χίλια το Pao Alive.

Εντυπωσιακή είναι η κινητοποίηση του κόσμου για το Pao Alive αφού από την ώρα που έγινε η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το πρωί της Πέμπτης και παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι λεπτομέρειες αλλά και οι τρόποι κατάθεσης χρημάτων, το συνολικό ποσό που έχει μαζευτεί ξεπερνά τις 80.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν αρχίσει την παρουσίαση ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, το ποσό που είχε συγκεντρωθεί ήταν λίγο μεγαλύτερο από 213.000 ευρώ. Τώρα, περίπου πέντε ώρες μετά, το ποσό ξεπερνά τις 293.000 ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει 80.000 ευρώ σε διάστημα πέντε ωρών που συνεπάγεται περί τις 15.000 την ώρα.

Ασφαλώς και αυτό δείχνει τη δίψα που υπάρχει στον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να συστρατευθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έτσι ώστε να μπορέσει να δει και πάλι την ομάδα του εκεί που ονειρεύεται, αλλά και ακόμα σημαντικότερα με το δικό της «σπίτι».

Όλα αυτά, μάλιστα, από τον απλό και μόνο κόσμο του Παναθηναϊκού αφού για την ώρα δεν έχουν συνδράμει τα «μεγάλα» πορτοφόλια. Πάντως, φαίνεται πως και αυτό θα συμβεί αφού πολλοί επώνυμοι Παναθηναϊκοί έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη σωτηρία του τριφυλλιού.