Η εβδομάδα του Μποχωρίδη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης παραμένει ελεύθερος, περιμένοντας τον Δημήτρη Γουλιέλμο να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, όμως πλέον ο χρόνος πιέζει τον Άρη.

Ο Έλληνας άσος έχει ξεκαθαρίσει στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης πως για να μπορέσει να μπει στην λογική των συζητήσεων για την νέα χρονιά θα πρέπει να εξοφληθεί τις παλιότερες οφειλές ή έστω το μεγαλύτερο μέρος αυτών. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσει να τον πληρώσει, θέλοντας να τον κρατήσει στην ομάδα μιας και αυτή ήταν και η βασική προυπόθεση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο χρόνος πιέζει τον Άρη που πρέπει άμεσα να κλείσει το θέμα. Μάλιστα το ζήτημα Μποχωρίδη δεν αποκλείεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στην συνάντηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Δημήτρη Γουλιέλμο και την «ομάδα Αρβανίτη», η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα εφόσον δεν μπορεί να φανεί συνεπής ο μεγαλομέτοχος αλλά και να βοηθήσει όπου μπορεί.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης περιμένει τον Άρη, παρότι δέχεται το «πρέσινγκ» αρκετών ομάδων όπως η ΑΕΚ και ο Ιωνικός Νικαίας, οι οποίες έχουν τον Έλληνα γκαρντ ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα.