Ο Άλεξ εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι τιμητικό να ενδιαφέρονται για αυτόν ομάδες όπως οι «ερυθρόλευκοι».
«Αυτά που ξέρω είναι από τις εφημερίδες. Εμένα αυτό που με εμπνέει είναι η νίκη και το να πηγαίνει καλά η ομάδα μου. Τα άλλα αυτήν τη στιγμή δεν με απασχολούν. Είναι τιμητικό να με συνδέουν με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου», τόνισε ο 23χρονος Πορτογάλος άσος στον Τύπο της πατρίδας του.
Επίσης, συμπλήρωσε: «Είναι ωραίο να ξέρεις πως είσαι στο στόχαστρο συλλόγων και πως σε εκτιμούν, όμως πρώτα θέλω να βοηθήσω τη Γκιμαράες να τελειώσουμε όσο πιο καλά γίνεται τη χρονιά και μετά θα κοιτάξω το μέλλον μου και το εάν θα πάρω ή όχι μεταγραφή. Ελπίζω η μεταγραφή μου να βοηθήσει την ομάδα».
ΠΗΓΗ: onsports.gr