Ο Γκανέζος εξτρέμ της Τσέλσι Κριστιάν Ατσού, ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Έβερτον, ήταν ο λόγος που ο Βίτορ Περέιρα ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο.
Τον Ολυμπιακό φέρεται να ενδιαφέρει ο Κριστιάν Ατσού σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» και γι αυτό τον λόγο ο Βίτορ Περέιρα βρέθηκε στο Λονδίνο, προκειμένου να συζητήσει με την Τσέλσι. Ο 23χρονος Γκανέζος εξτρέμ ανήκει στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Έβερτον και ο τεχνικός του Ολυμπιακού τον γνωρίζει πολύ καλά από την Πόρτο.
Ο Ατσού πριν βρεθεί στο Λονδίνο, με την Τσέλσι να δίνει 3 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή του, αγωνιζόταν στην Πόρτο του Βίτορ Περέιρα! Μάλιστα ο παίκτης ήταν εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού και με εκείνον στον πάγκο αγωνίστηκε 28 φορές με την φανέλα της Πόρτο, ενώ είχε και 8 συμμετοχές στο Champions League.