Το πρόστιμο των 500.000 ευρώ που είχε επιβάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του δεν έχει σβηστεί και θα κληθούν να το πληρώσουν σε περίπτωση απώλειας του Κυπέλλου.
Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών είχε ρίξει βαριά «καμπάνα» στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τις άσχημες εμφανίσεις του Φλεβάρη, με το 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ, την ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό από τη Ντνίπρο.
Συγκεκριμένα το πρόστιμο-μαμούθ έφτανε τις 500.000 ευρώ και θα έσβηνε μόνο σε περίπτωση πρόκρισης επί της ΑΕΚ και κατάκτηση του Κυπέλλου. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεν καταφέρουν να κάνουν το νταμπλ, οι παίκτες θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως σημειώνει ο «Γαύρος».