Μεγάλες στιγμές αναμένεται να γνωρίσει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη Δευτέρα με την άφιξη του Μίκαελ Εσιέν, με τον ίδιο τον παίκτη να ανυπομονεί ήδη για αυτά που θα συναντήσει.
Η πλευρά του Γκανέζου χαφ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 24ωρα και όπως αναφέρει το Goal, Ο ο ίδιος ο παίκτης δεν έκρυβε την ανυπομονησία του να βρεθεί στην Ελλάδα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελειώνουμε και θα έρθω στην Αθήνα. Το περιμένω πως και πως...» ήταν το μήνυμα του Αφρικανού στους Φύσσα, Βόκολο και Αναστασίου, με τους οποίους είχε επαφές τις τελευταίες ημέρες.
Ο Εσιέν έχει ήδη ρωτήσει για να ενημερωθεί για το πρότζεκτ του Τριφυλλιού, την πορεία της ομάδας στα playoffs και τους στόχους της επόμενης σεζόν, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα άκουσε.