Εδώ και λίγη ώρα τα κροατικά ΜΜΕ θεωρούν ως δεδομένη τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ιγκόρ Τούντορ. Για την ακρίβεια τονίζουν πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.
Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα επικαλούνται πηγές από την Ελλάδα, ωστόσο η ιστοσελίδα vecernji.hr, τονίζει πως από την πλευρά του 37χρονου Κροάτη υπάρχει η πληροφόρηση πως υπάρχουν μεν εκκρεμότητες, οι οποίες όμως δεν είναι ικανές για να χαλάσουν τη συμφωνία. Μάλιστα ο τίτλος στο σχετικό κείμενο είναι: «Ο Τούντορ νέος προπονητής του ΠΑΟΚ».
Γενικά τις τελευταίες ώρες το θέμα «παίζει» αρκετά, την ίδια ώρα που από τον ΠΑΟΚ δεν το επιβεβαιώνουν. Και για να είμαστε ακριβείες το σχόλιο είναι «δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε διαψεύδουμε». Λογικά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φανεί κατά πόσο είναι σωστές οι πληροφορίες που μεταφέρονται από την Κροατία, ενώ σήμερα ο Φρανκ Άρνεσεν θα αναχωρήσει για τη Δανία, οπότε ίσως τις επόμενες ώρες υπάρξει κάτι οριστικό.