Γλύτωσε τα χειρότερα ο Δημήτρης Πέλκας με τα αποτελέσματα της μαγνητικής να δείχνουν θλάση α' βαθμού κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για περίπου δέκα ημέρες.
Σε δύο γκρουπ δούλεψαν κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Στο ένα συμμετείχαν όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν χθες και στο άλλοι οι βασικοί του χθεσινού αγώνα που έκαναν αποθεραπεία.
Ατομικά γυμνάστηκαν οι Κλάους, Σαλπιγγίδης, Χαρίσης και ο Πόζογλου.
Αναλυτικά:
Σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει πλέον ο ΠΑΟΚ με τα συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.
Ετσι, ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του καλούνται από τη μία να κάνουν διαχείριση του υλικού με τους περιορισμούς των τραυματισμών και των τιμωριών κι από την άλλη να προετοιμάσουν την ομάδα για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Η προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ.
Στο πρώτο ήταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Μπρόντμπι, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν ή πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας σε συνθήκες οργανωμένης επίθεσης. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Δημήτρης Πέλκας προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας λογίζονται ως θετικά.
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους ισχιοκνημιαίους και το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 8-10 μέρες. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, όπως κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.
Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Στέλιος Πόζογλου, Χάρης Χαρίσης. Το Σάββατο (22.08) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.