Ο Παϊτίμ Κασάμι έμεινε εκτός αποστολής για την κυριακάτικη (23/8) πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Πανιώνιο, ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.
Ο ίδιος ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, δήλωσε ξεκάθαρα μέσα στην εβδομάδα ότι ο Ελβετός χαφ θα αποχωρήσει σύντομα από τον Ολυμπιακό έχοντας στα χέρια το... εισιτήριο για την Ιταλία και πιθανότερο προορισμό τη Φλωρεντία και τη Φιορεντίνα.
Κάτι δηλαδή που είναι λίγο έως πολύ γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, με τον 23χρονο χαφ να δείχνει ξεκάθαρα με την όλη παρουσία του στο Λιμάνι από το δεύτερο μισό του περασμένου πρωταθλήματος κιόλας, πως δεν έχει στο μυαλό του το να καθιερωθεί και να παίξει μπάλα φορώντας τα «ερυθρόλευκα» αλλά να χρησιμοποιήσει τον σύλλογο ως μεταβατικό στάδιο στην καριέρα του. Μοιραία, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα ικανοποιηθεί οικονομικώς, είναι ξεκάθαρο πως η αποχώρησή του από το Λιμάνι θα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση για όλους.
Ένα από τα τελευταία πιθανώς επεισόδια στην υπόθεση «παίχτηκε» το Σάββατο, με τον Μάρκο Σίλβα να τον αφήνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο, το πρώτο στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει άμεσα εξελίξεις.