«Υπήρξαν δύο προτάσεις, αλλά αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός»

Μιλώντας στους Σουηδούς δημοσιογράφους, ο Μάρκους Μπεργκ παραδέχθηκε ότι υπήρξαν δύο προτάσεις για την παραχώρησή του, αλλά τις αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός! Τι αναφέρουν οι συμπατριώτες του για ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ!

Το βαρύ πυροβολικό του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως ο ίδιος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να τις εξετάσει από την στιγμή που είπε «όχι» ο Παναθηναϊκός και υπογράμμισε πως μόνο κάτι το «εξαιρετικό» θα μπορούσε να τον πείσει να αφήσει τους  «πράσινους». 

«Υπήρξαν τουλάχιστον δύο προτάσεις τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών», υπογράμμισε ο Μάρκους Μπεργκ δίχως να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είχα την ευχέρεια να επιλέξω, γιατί η ομάδα απάντησε αρνητικά στις προτάσεις».
Σύμφωνα με τους Σουηδούς, όμως, οι δύο προτάσεις ήταν από τον ΠΑΟΚ και τη Μαρσέιγ. Η πρόταση του «δικεφάλου του βορρά» ήταν ύψους 2 εκ. ευρώ, αλλά παραμένει άγνωστο το «περιεχόμενο» της προσφοράς των Μασσαλών. Δεν ήταν τέτοια, όμως, που να ικανοποιεί τη διοίκηση του «τριφυλλιού», η οποία ήθελε 6 εκ. ευρώ για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του. 

Για το ενδεχόμενο να «σκάσει» νέα πρόταση μελλοντικά, ο Μπεργκ σημείωσε: «Θα πρέπει να είναι κάτι το εξαιρετικό, που να μην μπορώ να αρνηθώ». 

Σε ό,τι αφορά τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε, ο Μπεργκ στάθηκε στον αποκλεισμό από την Καμπάλα, αλλά υπογράμμισε ότι: «Μου αρέσει που βρίσκομαι εκεί και θέλω να κάνω μία καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απογοητευτικό που μείναμε εκτός από τους ομίλους του Europa League, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε αρχίσει με νίκες».