«Ψηστήρι» στον Σαμπέγια για την Εθνική

Μέσα στα τόσα ονόματα που «παίζουν» καθημερινά για την Εθνική μας, οι Ιταλοί επαναφέρουν αυτό του Αλεχάντρο Σαμπέγια και κάνουν λόγο για προσπάθεια να πειστεί ο άλλοτε ομοσπονδιακός κόουτς της Αργεντινής να αναλάβει τη «γαλανόλευκη». 

Η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» είναι αυτή που δημοσιεύει το σενάριο περί της επιλογής που έχει ο Σαμπέγια για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας. 

Όπως αναφέρεται, η αποστολή του θα είναι η ... αναγέννηση της Εθνικής ομάδας και τις τελευταίες μέρες γίνεται προσπάθεια ώστε να «ψηθεί» να πει το «ναι» και αποδεχθεί την πρόκληση στην Ελλάδα. 

Ο Σαμπέγια, έχει μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2014, όταν και αποχώρησε από την «αλμπισελέστε» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.