Ο Αμπέντ έχει υποστεί αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες, ο Νίνης δεν προπονήθηκε λόγω γρίπης, ενώ ο Λαγός γύρισε τον αστράγαλό του στο τέλος της προπόνησης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί προσεχώς.
Πρωινή προπόνηση είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας στο Κορωπί μετά το χθεσινό τους ρεπό.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια.
Ο Αμπέντ έχει υποστεί αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες και έκανε θεραπεία, ο Νίνης απουσίασε λόγω γρίπης ενώ ο Λαγός γύρισε τον αστράγαλό του στο τέλος της προπόνησης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί προσεχώς.
Επίσης, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κλωναρίδης και Βέμερ, θεραπεία έκαναν Πέτριτς και Κότσαρης, ατομικά προπονήθηκε ο Λουντ, ενώ ο Σάντσεθ έκανε βάρη στο γυμναστήριο και θεραπεία.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα αύριο στις 7:30 το απόγευμα κόντρα στον Πανελευσινιακό.